Feedback Cursisten

Tjerk BouwmanTjerk Bouwman
Normoxic Trimix opleiding

Wie zou mij als PADI-duiker nou eens wat kunnen leren op gebied van technisch duiken....Divewise dus. Na een kleine zoektocht op internet naar een gedegen opleiding kwam ik daar al snel terecht. Roots in het technisch duiken en een goede intake gaven de doorslag.

Interesse in meer bodemtijd op mooie wrakken was wat ik wou. En dan wel veilig op een leuke ontspannen manier. Maar was het wat voor mij? Is het niet voorbij mijn grens. Ik kan nu wel zeggen; “Ja, het is zeker wat voor mij”. En wel zodanig dat het afgelopen jaar mijn leukste duiken de technische duiken waren en de honger naar meer alleen maar groeit.

Dat ik het nodige had bij te leren en het leertraject mijnerzijds soms niet helemaal van een leien dakje ging was ook een feit. Prettig aan Divewise (Jos en Robin) is dat er dan de ruimte aanwezig is en wordt vrijgemaakt voor een extra duikje en je persoonlijke leertempo. Kwaliteit boven kwantiteit. Tripjes naar La Roche Fontaine en Hemmoor hebben daar zeker aan bijgedragen.

Een ander leuk aspect is de mensen die je via Divewise in het technische duikwereldje leert kennen, niks van kijk mij eens een bink zijn en wat jij doet klopt helemaal niets van. Nee, eerder andersom. Erg relaxed, humorvol en behulpzaam met als gemeenschappelijk doel: leuke duiken maken en weer veilig thuiskomen. En toen kwam de beloning: Portofino, Italie, alwaar ik tevens de afronding deed van de Normoxic Trimix. Tsjongejonge wat mooi. Ondanks het belabberde weer heb ik erg genoten van de daar aanwezige wrakken. Het doel was bereikt. En nog met een leuke groep mensen ook. Niks geen teleurstelling was dit het nou. Volgend jaar weer. En tussendoor nog wat steengroeves, Noordzee, Frankrijk of Kroatie ? Ik vind het geweldig.

Jos en Robin, en alle duikbuddy’s, enorm bedankt, mijn wereld is weer een stukje groter geworden.

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website