Links

IANTD.COM
IANTD Is werelds grootste Scuba Diving Training Organisatie voor opleidingsprogramma's, zoals: Open Water, Free Diver, Nitrox, Advanced Nitrox, Recreational en Advanced recreational Trimix, Overhead Environment, Cave, Wreck, Rebreather, Trimix, Gas Blender, Technical Scuba Diver, Divemaster, Technical Diver Supervisor, Instructors, Instructor Trainer
IANTD Benelux
IANTD is een internationaal erkende organisatie die opleidingen geeft in alle aspecten van het duiken met een grote aandacht voor het technische duiken.

Ambient Pressure Diving
Ambient Pressure Diving zette in 1997, na veel research en development, de eerste productie gesloten rebreather op de markt. De Inspiration CCR is inmiddels de meest verkochte en bedoken CCR rebreather.
Therebreathersite.nl
De website met informatie over alle soorten rebreathers. Informatie over constructie werking, techniek, historie en reviews. Honderden pagina’s met informatie van 1850 tot heden.
JJ-CCR.com
Solide en duurzame e-CCR welke standaard is uitgevoerd met Shearwater multigascomputer en HUD. Vrije keuze in flessen voor diluent/zuurstof, keuze in longen (voor of achterzijde).
IART.de
IART is een organisatie voor technische duikopleidingen, zowel OC als CCR.
Eezycut.com
Nu ook te koop bij DiveWise, de EEZYCUT! De nieuwste technologie en design in snijden, voornamelijk gericht op duikers, zeelieden en voor noodhulpdiensten.

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website