Welkom bij DiveWise Technical Diving

DiveWise Technical Diving is een van de momenteel 8 in Nederland erkende IANTD facilities, ondergebracht bij de IANTD Benelux, die zich bezig houdt met zeer gevarieerde duikprogramma's voor open (OC) en gesloten circuit (CCR- Inspiration & Evolution).

DiveWise Technical Diving - rebreather opleidingDiveWise Technical Diving - Rebreather duikerDiveWise Technical Diving - Rebreather opleidingDiveWise Technical Diving - Trimix duikers

DiveWise Technical Diving richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt en is gevestigd in het oosten van ons land vlak bij een van de mooiste en helderste zoetwaterplassen die ons land kent namelijk De Groene Heuvels te Bergharen (Gld).

DiveWise verzorgt opleidingsprogramma's die beginnen bij de basis recreatieve (Open Water Diver) tot en met de programma's voor ver gevorderde Technische duikers en leadership programma's tot Divemaster, Technical Diver Supervisor en Instructeur. Al onze programma's zijn uiteraard erkend zodat men in alle uithoeken van de wereld met een gerust hart aan de duikactiviteiten kan gaan deelnemen.

Onze Instructor Trainer en Instructor / Technical Diver Supervisor hebben een jarenlange ervaring in zowel recreatieve alsmede ook technische duiken en kunnen U dan ook op een plezierige en veilige wijze bekend en vertrouwd maken met de nieuwe kennis en vaardigheden op alle niveau's.

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website