Feedback Cursisten

Jeroen KapteinJeroen Kaptein
Full Trimix opleiding

Dat ik na het behalen van “Normoxic-”, Full-trimix zou gaan volgen, stond voor mij al vast. Alleen het moment hiervoor was een kwestie van uitstel. Waarom ? Voor mij was de opleiding een mooie afronding, of de krent in de pap, van een aantal jaren intensief duiken, ervaringen opdoen en de gelopen cusustrajecten. Alle skills en kennis zaten nog lekker in het geheugen en had er nu de tijd en mogelijkheid voor, weer aardig wat diepere duikervaring opgedaan, wie weet hoe dat later zou gaan lopen ?

Gelukkig was er dit jaar ook weer genoeg animo voor een trip naar Italië: de benodigde diepte om de opleiding af te ronden en dat nota bene in een fantastische (duik)omgeving, wrakken kijken en een heerlijke watertemperatuur.

Tsja, dan begin je aan de opleiding onder het motto: zoveel valt er toch niet meer te schaven ? Dat hebben we geweten! Naast het geklungel met al die apparatuur, werken met een travelgas, en de ontvangen feedback na een duik is er zeker zo naar geweest dat we zo nu en dan weer even met de voeten op juiste plek op aarde zijn gezet en is vooral het werken binnen teamverband goed scherp gezet. Geweldig om instructie te krijgen van personen met ook de benodigde praktijkervaring. Het resultaat mocht er zijn: geheel klaar voor de actie, hebben we in Portofino een fantastisch tijd gehad! Ik kan er veel over vertellen, maar de eigen beleving zegt veel meer.

Jos en Robin: Ga zo door en ik ben er blij mee dat jullie veel tijd en energie willen steken om iedereen scherp te krijgen; ook al moet de duik een keer over. Daarnaast ben ik erg gelukkig met de situatie dat jullie de contacten met (ex)curisten warm houden en we regelmatig meekunnen met de diverse (tec)tripjes en de mogelijkheid om als tecduikers onderling de ervaring scherp te houden, uit te bouwen.

Jeroen Kaptein

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website