Feedback Cursisten

Emiel SmitsEmiel Smits
Normoxic Trimix opleiding

De cursus opzet had een professionele aanpak en structuur. De agenda was op voorhand bekend en de cursus werd goed aangesloten op het begin niveau van de cursisten. Juiste diepgang in de theorie met leuke uitstapjes naar praktijkvoorbeelden.

Het leuke aan het zwembad gedeelte was om de al eerder geleerde skils weer eens te herhalen en uit te bouwen in een vertrouwde en beheersbare omgeving.

De buitenwater module gaf echt een meerwaarde aan de eerder gevolgde adv. Nitrox cursus. Ook de organisatie van het diepe duiken werd buitengewoon professioneel en degelijk aangepakt. Met voldoende informatie tijdens de briefing, veiligheids maatregelen voor de duik en de bail out scenario's en een goede organisatie rond de boot handling om ons fatsoenlijk van en naar de duikplaats te krijgen.

Al met al vond ik deze opleiding een bijzonder leerzame aanvulling op de reeds eerder gevolgde cursussen. Vooral de ervaring om met een trimix mengsel te duiken was erg bijzonder. De bekende narcotische werking van de stikstof component werd met het gekozen trimix mengsel goed gereduceerd. Dit heb ik op zichzelf dan ook als erg verhelderend ervaren. Nu lekker het geleerde in de praktijk brengen en dan maar weer eens gaan denken aan de vervolgopleiding.

Mvgr

Emiel Smits

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website