Feedback Cursisten

Ron Broers

In de zomer van 2018 heb ik mijn cross over naar IANTD Advanced Recreational Trimix Instructor gedaan bij Jos.

Al bij het eerste contact kwam de passie van Jos voor de duiksport, maar ook zijn erg prettige manier van communiceren duidelijk naar voren. Afspraken werden ingepland en de opleiding was begonnen.

Jos staat duidelijk boven de stof, heeft een schat aan aanvullende kennis (en deelt dat gedoseerd met je) en heeft (duik)veiligheid hoog in het vaandel staan. Er was een mooie wisselwerking tussen het aanleveren van werkbladen, planbladen, opzet van briefings etc. en de terugkoppeling van Jos met op- en aanmerkingen en verbeterpunten. Alles met als doel om een en ander naar een hoger plan te tillen.

De theoriesessie was duidelijk opgebouwd, veel tijd en aandacht voor de standards, maar ook voor de individuele lesprogramma's van IANTD. Aansluitend via de mail de nodige follow up, ook na het inleveren van de theorie examens.

De contactmomenten ter voorbereiding van het praktijkexamen waren iedere keer weer leerzaam.

Op de examendag zelf eerst de theorieles, waar mijn 'cursisten' en Jos tijdens en na afloop van mijn theorieles over planbladen de nodige vragen hebben afgevuurd. Aansluitend de praktijk in De Groene Heuvels. Om de lat wat hoger te leggen was het zicht, tegen de verwachting in, verbazingwekkend slecht. Dat mocht de pret niet drukken en na het afnemen van de valve drill, stage handling, gaswissels en het schieten van boeitjes werd tijdens de debriefing duidelijk dat ik mijzelf IANTD instructeur mocht noemen.

Jos, dank voor de leuke opleiding, leerzame momenten en de nodige tips en trics om tijdens mijn eigen opleidingen te kunnen toepassen!

 

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website