Feedback Cursisten

Toinne PeetersToine Peeters
Normoxic Trimix opleiding

Ook bij Dive Wise staat veiligheid voor alles, de instructeurs met hun assistenten zijn allen gedreven en gepassioneerd door de onderwatersport.Het doel van hen is om aan de cursisten een goede, gezellige maar vooral een veilige technische duikopleiding te verschaffen.

De kennis, kunde, ervaring en enthousiasme waren speerpunten van de Normoxic - Trimix opleiding. De oefenduiken werden gemaakt in Bergharen (de Groene Heuvels) en voor de ervaringsduiken werd uitgeweken naar Vinkeveen waar elke keer een boot klaar stond om ons naar de diepere locaties te brengen.

Daarnaast werd er een voorstel op tafel gelegd om na het behalen van het brevet een trainingsstage te houden in Italië bij de wel bekende Brunno van Portofino Divers in Genua. Hier werden in één week tijd diverse diepe duiken gemaakt op de wrakken om de ervaring van de opleiding verder te laten inslijpen echter bij aanzienlijke hogere watertemperaturen dan in ons koude kikkerlandje. Ik kan terug zien op een geslaagde cursus met daar aangekoppeld een zeer leerzame tech -week in Portofino met als topper de duik op de Amoco Milford Haven.

Jos, als je op deze manier zo door blijft gaan zullen de geïnteresseerde voor een technische duik opleiding de weg naar Dive Wise zeker en vast snel vinden.

Toine Peeters
Horst

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website