Feedback Cursisten

Ramon van SantenRamon van Santen
Inspiration CCR

Als een kleine jongen in een speelgoed of snoepwinkel, dat was mijn eerste ervaring met de “Inspiration” rebreather! Een nieuwe wereld ging er voor mij open op het gebied van duiken, de rust, de stilte en heel af en toe de injectie van zuurstof in de ademlus. WOW, echt geweldig!

De cursus zelf is verplicht voor het duiken met een “Inspiration”, en dat is mij ook duidelijk geworden tijdens de theoretische dag en de 9 buitenwater duiken in de “De Groene Heuvels” en het “Oostvoornse Meer”. Alle voor- en nadelen worden behandeld, je haalt de “Inspiration” rebreather helemaal uit elkaar en zet hem tevens ook weer in elkaar, en dan heb je de verplichte duiken nog met alle mogelijke oefeningen voor het veilig gebruiken en overkomen van problemen van de “Inspiration” rebreather.

Ramon van SantenIk heb deze cursus met heel veel plezier gedaan/afgerond en dat komt mede door al het enthousiasme/flexibiliteit waarmee deze cursus door Jos gegeven wordt! Jos, bedankt en we zien elkaar zeker in de nabije toekomst. Nu is het tijd om mijn uren gaan maken op mijn “Inspiration” rebreather.

Ramon van Santen.

Rotterdam.

<- terug naar overzicht 

024-6772696     024-6772696     technicaldiving@divewise.nl 
Ga naar de IANTD Website